Nieuws

7 januari 2020

Jubileum groot succes!

Wat een fantastisch jubileumweekend ligt achter ons! Zo enorm veel mensen uit het dorp en ver daarbuiten, die ons met een bezoek vereerden, echt een geweldige belevenis. Langs deze weg willen we iedereen hartelijk bedanken voor de belangstelling, kaarten, presentjes en felicitaties die we mochten ontvangen.
Op vrijdag 3 januari was er een feestelijke avond met familie, medewerkers en hun partners, naaste buren en de (onder) aannemer(s) die in zo’n korte tijd de verbouwing en nieuwbouw hebben gerealiseerd. De nieuwe werkplaats was omgetoverd in een gezellig bruin restaurant. We gaven een terugblik op de 100-jarige geschiedenis en de nieuwbouw en brachten een toost uit op de toekomst. Mooie bijdragen daarna door de familie, de PV en de hoofdaannemer. Hapjes, drankjes en een heerlijk buffet, het was super.
Op zaterdagochtend 4 januari de ruimte ombouwen, de bussen door de wasstraat en alles gereed maken voor het open huis. Tevoren een inschatting maken hoeveel geïnteresseerden er komen is niet eenvoudig. Maar dit overtrof alle verwachtingen, echt geweldig! Een continue stroom van mensen, gezellige druktes in de hal en op het terrein. Er was snert, friet, broodjes beenham, poffertjes, een springkussen en schminken voor de kinderen, voor de ouderen een safety experience: hoe kom ik uit een auto wanneer die op de kop ligt. Het pand en de touringcars konden bekeken worden, waaronder de nieuwste rolstoeltouringcars. Er waren presentjes en extra korting bij het tankstation. Echt een feest. Hierbij willen we aan iedereen die op welke manier dan ook bijgedragen heeft aan het slagen van deze dagen dan ook onze hartelijke dank uitspreken!

Offerte
Bellen