Evenementen vervoer

Van Kooten Reizen is uw ideale partner, ook als het op vervoersvraagstukken aankomt!

Voor luxe vervoer van deelnemers tot pendelvervoer bij grote tot zeer grote evenementen. Van Kooten Reizen heeft alles in huis om dit het vervoer tot in de puntjes te verzorgen.

Meedenken bij de organisatie, vervoersplannen opstellen en coördinatie ter plaatse, maak gebruik van de ervaring van Van Kooten Reizen. Efficiënte indelingen, doordachte inzetschema’s, instructie en routevoorbereiding, eventuele aanduidingen of beplakking van de voertuigen, wij zijn er in thuis!

Speciaal voor evenementen beschikt van Kooten Reizen over hoge capaciteitsvoertuigen: bussen met makkelijke in- en uitstap, veel zitplaatsen en daarnaast staanplaatsen. Ook is er de beschikking over zeer moderne OV voertuigen, met optimale toegang vanwege grote deuren en  lage vlakke vloer, veel staanplaatsen en toegankelijk voor bijvoorbeeld gasten met rolstoel of kinderwagen!

En dat ook nog eens zo duurzaam mogelijk: de hoge capaciteit voertuigen van Van Kooten Reizen zijn allemaal al uitgerust met de meest recente EURO 6 motoren! De schoonste van dit moment!

 

Offerte
Bellen