Touringcar huren

Touringcar Huren

U wilt graag een touringcar huren? Dan bent u bij Van Kooten Reizen aan het juiste adres. Snel een prijs voor het huren van een bus. Vul nu het offerteformulier in. Voor een dagtocht, schoolreis, stedentrip, meerdaagse reis, personeelsuitje, evenementenvervoer of vervoer tijdens uw bruiloft, voor elke situatie heeft Van Kooten Reizen een bus op maat. Kijkt u eens bij ons wagenpark voor een impressie. Wanneer u bij ons een bus huurt, kunt u vertrouwen op kwaliteit, service en betrokkenheid.

Kwaliteit, Service en Betrokkenheid

Veiligheid bij personenvervoer staat voorop! Van Kooten Reizen is een erkend Keurmerk Touringcarbedrijf en heeft bovendien een handhavingsconvenant met de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dit betekend voor u dat alle touringcars in uitstekende staat worden gehouden, zodat u veilig en met een gerust hart op weg kunt.

Onze service begint al vóór u in de touringcar stapt. Tijdens het organiseren van uw reis helpen onze medewerkers u stap-voor-stap om samen tot het gewenste resultaat te komen. Als extra service voor scholen regelen wij de entreebewijzen voor het schoolreisje tegen inkoopprijs!

Van Kooten Reizen staat voor een persoonlijke manier van communicatie. Uw contactpersoon zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk wordt ondersteund in het organiseren van uw dagtocht, stedentrip of schoolreis.

Voordelig een touringcar huren

Als u een touringcar huurt, is niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook zeker de prijs. U huurt een bus waarbij u kunt rekenen op kwaliteit, service en betrokkenheid voor een scherpe prijs! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Of kijk bij onze dagtochten voor een volledig verzorgde dag uit.

Waarom een touringcar huren bij Van Kooten Reizen?

  • Kwaliteit
  • Voordelig
  • Keurmerk Touringcarbedrijf
  • Betrokken
  • Flexibel 

Offerte
Bellen