Tankstation

24/7 Self Service: Super voordelig tanken met hoge korting!!

Van Kooten beschikt over een modern Tamoil Express Tankstation. Hier kunt u dag en nacht tanken met alle bank- en giropasjes en de meeste creditcards. Voor bedrijven kan een Tamoil tankpas aangevraagd worden, voor hoge kortingen en het gemak van een wekelijkse BTW factuur.

Naast natuurlijk benzine en diesel, wordt hier ook LPG aangeboden. Wist u dat Autogas minder schadelijk voor het milieu is dan benzine en diesel? Rijden op LPG resulteert in een lagere CO2-uitstoot dan rijden op benzine of diesel. Daarnaast draagt rijden op autogas direct bij aan een betere luchtkwaliteit!

Bent u te veel tijd kwijt met uw administratie? Zeurt uw accountant ook altijd om bonnetjes of facturen? Weet u wat u moet doorberekenen aan uw klant? Of bent u elk kwartaal op zoek naar dat ene bonnetje om de BTW aangifte compleet te maken? Vraag gratis de Tamoil tankpas aan en bespaar tijd en brandstofkosten!

Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil tankpas, nu al bij meer dan 500 stations in Nederland.
Vraag hem vandaag nog gratis aan >>

Stuur het formulier samen met een kopie uittreksel uit de Kamer van Koophandel en een kopie bankafschrift naar de Tamoil Customer Service, Antwoordnummer 31, 2980 VB Ridderkerk. Een postzegel is niet nodig.

Offerte
Bellen