Wagenpark

Van Kooten Reizen heeft een gevarieerd wagenpark bestaande uit de merken Van Hool, MAN en Mercedes Benz. Bussen van betrouwbare kwaliteit en door uitstekend onderhoud door onze gekwalificeerde medewerkers altijd in optimale staat. Met verschillende maten en uitvoeringen, van 8 tot 88-persoons, is er altijd een bus die bij uw reis past! Ook rolstoelvervoer is geen probleem.

Alle touringcars zijn voorzien van CD/DVD speler, en zaken als goede geluidsapparatuur en microfoon, koelkast, koffiebar, toilet en bijvoorbeeld airconditioning zijn bij Van Kooten standaard. In de wintermaanden zijn de bussen voorzien van winterbanden en zijn sneeuwkettingen aanwezig. Verder kunt u het Keurmerk Touringcarbedrijf vertrouwen op het naleven van strenge veiligheidseisen,  is er altijd een verbandtrommel en brandblusser aanwezig en zijn alle zitplaatsen voorzien van veiligheidsgordels. Bovendien is het onderhoud van de touringcars aan strenge controles onderhevig.

De bussen zijn in verschillende opstellingen te huren. Naast onze standaard opstelling in Tourist Class is er Comfort Class of Royal Class inrichting mogelijk, waarmee u met elke opvolgende klasse meer beenruimte heeft en de rugleuning verder kunt kantelen. Zo kunt u voor een lange reis kiezen om de afstand tussen de stoelen te vergroten voor optimaal reiscomfort. Ook een VIP opstelling met zitjes rond tafeltjes behoort tot de mogelijkheden, evenals catering aan boord.

Heeft u extra veel bagage? Van Kooten Reizen beschikt over een aanhanger voor extra ruimte voor uw bagage, wintersportmateriaal of bijvoorbeeld muziekinstrumenten.

  • Airconditioning
  • Toilet
  • Koffie- en theebar
  • Koelkast (uitgebreide catering mogelijk)
  • Audio
  • Microfoon
  • DVD

 

 

Milieubewuste keuze!
Reizen per bus is veilig, milieuvriendelijk en betaalbaar. Door steeds verregaande ontwikkelingen, zijn touringcars de schoonste en minst CO2 uitstotende vervoersmiddelen. Het moderne wagenpark van Van Kooten Reizen voldoet aan de strengste Europese regelgevingen en draagt hiermee een steentje bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Wilt u graag meer lezen over deze slimme vervoerskeuze? Kijk dan op www.touringcar.nl
logobusencar