Wagenpark

Keurmerk touringcarbedrijf Van Kooten Reizen heeft een gevarieerd wagenpark bestaande uit de merken Van Hool, MAN en Mercedes Benz. Moderne bussen met ‘groen’ label, van betrouwbare kwaliteit en door uitstekend onderhoud door onze gekwalificeerde medewerkers altijd in optimale staat. Met verschillende maten en uitvoeringen, van 19 tot 90-persoons, is er altijd een bus die bij uw reis past! Ook rolstoelvervoer is geen probleem, hiervoor zijn enkele moderne touringcars met lift beschikbaar. Voor evenementen en pendelvervoer beschikt Van Kooten over 10 moderne lage bussen met mogelijkheid van staanplaatsen, voor snelle aan- en afvoer van reizigers op korte afstand.

Alle touringcars zijn voorzien van CD/DVD speler, en zaken als goede geluidsapparatuur en microfoon, koelkast en bijvoorbeeld airconditioning zijn bij Van Kooten standaard. Ook kunnen de bussen zakken voor een makkelijkere instap. In de wintermaanden zijn de bussen voorzien van winterbanden en zijn sneeuwkettingen aanwezig. Verder kunt u het Keurmerk Touringcarbedrijf vertrouwen op het naleven van strenge veiligheidseisen, is er altijd een verbandtrommel en grote brandblusser aanwezig en zijn alle zitplaatsen voorzien van veiligheidsgordels. Bovendien is het onderhoud van de touringcars aan strenge controles onderhevig.

De bussen zijn in verschillende opstellingen te huren. Naast onze standaard opstelling in Tourist Class is er Comfort Class of Royal Class inrichting mogelijk, waarmee u met elke opvolgende klasse meer beenruimte heeft en de rugleuning verder kunt kantelen. Zo kunt u voor een lange reis kiezen om de afstand tussen de stoelen te vergroten voor optimaal reiscomfort. Ook een VIP opstelling met zitjes rond tafeltjes behoort tot de mogelijkheden, evenals catering aan boord.

Een greep uit de mogelijkheden:

19-seater Business

Deze representatieve mini touringcar is met maximaal 19 ruime en comfortabele zetels, privacy glas, full airconditioning, koelkast en geluidsinstallatie met microfoon een uitstekende keuze voor een excursie of transfer met een klein gezelschap.

31-seater Comfort

Een comfortabele en luxe miditouringcar, voorzien van alle gemakken. Met enkele zitjes rond tafeltjes, ruime zitplaatsen, faciliteiten voor verse koffie of koude drankjes, geluidsinstallatie met microfoon en DVD, 230 Volt aansluiting, klimaatbeheersing met airconditioning en toilet is deze ‘tussenmaat’ bus ideaal voor kleine gezelschappen op reis in binnen- en buitenland.

49 – 56-seaters Tourist Class

De meest ‘standaard’ busgrootte. Moderne touringcars voor korte en lange reizen, voorzien van comfortabele meubels, geluidsinstallatie met microfoon en DVD, koffiefaciliteiten, koelkast, klimaatsysteem met airconditioning, toilet en grote bagageruimte. Voor de lange reizen in te richten als Comfort of Royal Class uitvoering.60 – 66-seaters Tourist Class

Even compleet als bovenstaande bussen, maar dan in verlengde versie. Deze touringcars met dubbele achteras zijn langer en hebben daardoor een grotere capaciteit voor passagiers en bagage. Uiteraard ook met comfortabele meubels, geluidsinstallatie met microfoon en DVD, faciliteiten voor verse koffie en koelkast voor koude drankjes, airconditioning en toilet. Ook als Comfort- of Royal Class in te richten.90-persoons Tourists Class

De grootst mogelijke bussen. Wij beschikken over meerdere prachtige megadubbeldekkers, met in normale opstelling plaats voor maar liefst 90 passagiers! Voorzien van klimaatsysteem met airco, comfortabele meubels, twee trappen, koffiefaciliteiten en koelkasten, geluidsinstallatie met microfoon en DVD. Tevens uitgerust met blussysteem. Deze dubbeldekkers zijn ook op Comfort- of Royal Class in te richten, en te voorzien van skikoffer of bagage aanhanger.

Rolstoeltouringcars met lift

Ook voor mindervalide reizigers hebben wij mogelijkheden! Speciaal voor rolstoelgebruikers zijn er onze rolstoeltouringcars met lift. U wordt door onze gastvrije en vakbekwame chauffeur met de geïntegreerde lift in de bus geholpen en veilig vastgezet! Stabiel, veilig en verantwoord. Met de hele groep comfortabel op pad. Of het nu gaat om een korte transfer, dagtocht of meerdaagse reis, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze rolstoeltouringcars voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn volledig uitgerust met airconditioning, blussystemen, lage instap waarbij de bus kan zakken, koelkast, koffiebar, geluidsinstallatie met microfoon en DVD, toilet en gordels. De indeling voor het aantal rolstoelen en zitplaatsen is variabel en kan worden aangepast naar uw groep. Bent u benieuwd hoeveel zitplaatsen u overhoudt? Neem dan contact met ons op.

van-kooten-touringcar-bus-wagenpark-rolstoelbus

Pendelvervoer

Naast onze dag- en meerdaagse reizen, verzorgen we ook diensten voor het Openbaar Vervoer. Onze moderne lijnbussen met full airco zijn voorzien van zit- en staanplaatsen, lage vloer en brede deuren voor snelle in- en uitstap, en zijn ook te huren voor uw evenementen en parkeershuttles. Met de schoonste motoren, wifi en USB aansluitingen en keurige chauffeurs, toegankelijk voor iedereen (dus ook met rolstoel, rollator of kinderwagen). Een goede keuze voor personenvervoer tijdens uw evenement!

van-kooten-touringcar-bus-wagenpark-pendelvervoer

Presentatie

Wilt u geen tijd verloren laten gaan en onderweg een presentatie tonen, in diverse van onze touringcars is dit reeds mogelijk. Ook zijn een aantal van onze bussen uitgerust met USB poorten, multimedia en 230 Volt stroomaansluitingen.

Bagage

Heeft u extra veel bagage? Van Kooten Reizen kan een aanhanger aankoppelen voor extra ruimte voor uw bagage, wintersportmateriaal of bijvoorbeeld muziekinstrumenten. Ook is het soms mogelijk om een grote bagagekoffer aan de achterzijde te plaatsen.

van-kooten-touringcar-bus-wagenpark-bagagekoffer

van-kooten-touringcar-bus-wagenpark-aanhanger

Catering

Bij Van Kooten Reizen is het mogelijk om voordelig een uitgebreide catering voor onderweg te regelen. Van een goed verzorgd broodpakketje met snack en pakje drinken tot een heerlijk pakket met luxe broodjes, fruit, candybar en jus d’orange of smoothie. En ook verse koffie en thee en diverse soorten frisdrank, bier en wijn en schalen met hapjes behoren tot de mogelijkheden. Mocht u ‘buiten de deur’ willen koffiedrinken, lunchen of dineren, maakt u dan gebruik van onze kennis. Graag dragen wij zorg voor een passende locatie en verzorging.

Uw naam op de touringcar

Op de zijkanten van de touringcars kunnen grote borden geplaatst worden met bijvoorbeeld de naam van uw onderneming. Of van het bruidspaar. Of… Niet duur en toch heel opvallend. Maar er zijn meer mogelijkheden. Bestickering op zijkanten of achterzijde of zelfs een volledige wrap. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Milieubewuste keuze!

Reizen per bus is veilig, milieuvriendelijk en betaalbaar. Door steeds verregaande ontwikkelingen, zijn touringcars de schoonste en minst CO2 uitstotende vervoersmiddelen. Het moderne wagenpark van Van Kooten Reizen voldoet aan de strengste Europese regelgevingen en draagt hiermee een steentje bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Wilt u graag meer lezen over deze slimme vervoerskeuze? Kijk dan op www.touringcar.nl

logobusencar

Offerte
Bellen