Kom werken bij Van Kooten Reizen en geniet van de collegiale sfeer, gevarieerd werk en reizen die bij jou passen!

Als medewerker van Van Kooten speel jij een belangrijke rol in het dagelijks leven van mensen. In je werk bieden we je veel vrijheid en een functie afgestemd op jouw wensen! Waar je ook naar op zoek bent, gevarieerde reizen of juist lang onderweg zijn, wij vinden het belangrijk, dat je werk doet, waar jij je goed bij voelt. Spreekt dit je aan?
Dan zijn we op zoek naar jou! Ontdek of werken bij van Kooten bij jou past!

Ontdek van Kooten Reizen:


Over van Kooten Reizen

Wij zijn trots onszelf hofleverancier te mogen noemen en al meer dan 100 jaar actief in personenvervoer. Met een gevarieerd wagenpark bestaande uit de merken Van Hool, MAN en Mercedes Benz. Moderne bussen met ‘groen’ label, van betrouwbare kwaliteit en door uitstekend onderhoud door onze gekwalificeerde medewerkers altijd in optimale staat. Met verschillende maten en uitvoeringen, van 19 tot 90-persoons, is er altijd een bus die bij de reis past!
Bekijk ook ons wagenpark.

Bij van Kooten reizen, organiseren we voor uiteenlopende opdrachtgevers, o.a. dagtochten, evenementen of bijv een stedentrip binnen en buiten Nederland.
Kwaliteit, service en betrokkenheid zijn bij ons erg belangrijk. Lees meer over ons. Om dit van onze medewerkers te verwachten, zorgen wij er o.a. voor dat de volgende zaken goed geregeld zijn:

Een goed salaris

En beloning conform CAO busvervoer.

Onderhoud in huis

Probleemloos rijden door onderhoud van eigen technische dienst.


Kom jij ons team versterken?

Neem contact met ons op via simon@vankootenbv.nl  of bel naar 0342-441219.

Offerte
Bellen