Met uw groep op Wintersport?

Van Kooten Reizen verzorgt al jaren voor vele groepen de wintersportreis. Ook voor verschillende reisorganisaties voeren wij het busvervoer uit naar de sneeuw. Of uw bestemming nu in het Sauerland ligt, in de Alpen, Dolomieten of Pyreneeën, de chauffeurs van Van Kooten Reizen hebben hierin veel ervaring en doen er alles aan om u er veilig en comfortabel te brengen.

Wilt u ook met uw groep op wintersport? Wij helpen u graag verder! Dat kan alleen het vervoer zijn, omdat u zelf een accommodatie heeft, of het complete arrangement. De busreis, een passende  accommodatie in een mooi skigebied, skipassen en het skimateriaal, wij verzorgen het graag. Voor u erg makkelijk, en meestal ook nog een stuk voordeliger!

Voor uw bedrijf een bedrijfsuitje naar de sneeuw met een alternatief programma voor de niet-skiërs, we hebben veel mogelijkheden voor het ideale bedrijfsuitje en kunnen in overleg met u een compleet programma samenstellen.

De moderne touringcars zijn allemaal voorzien van klimaatbeheersing, CD en DVD systeem, toilet, koffiebar en koelkast. Verder zijn verschillende inrichtingen mogelijk, zoals Tourist Class, Comfort Class en Royal Class, waarbij de afstand tussen de banken met 10-20 centimeter toeneemt! De bussen worden in het najaar volledig wintersport klaar gemaakt, zodat ze in topconditie verkeren en worden voorzien van winterbanden en sneeuwkettingen. De ervaren en getrainde chauffeurs ontvangen instructies, oefenen met de kettingen en doen er ook tijdens de reis alles aan om u een zo prettig en veilig mogelijk gevoel te geven.

Met  onze contacten in de verschillende wintersportplaatsen kunnen wij voor u een aantrekkelijk  voorstel maken. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een reis op maat.

Als  dagtochtenspecialist verzorgen wij voor u complete dag-arrangementen en ook meerdaagse (winter) reizen verzorgen wij graag, betaalbaar en goed!

Van Kooten B.V., al sinds 1919 een vertrouwd adres.

Offerte
Bellen