In goed gezelschap

Van Kooten Reizen is een gerenommeerd Keurmerk Touringcarbedrijf, met 100 jaar ervaring in het personenvervoer! Van Kooten beschikt over vijftien prachtige, luxe touringcars in diverse maten.

Voor uiteenlopende opdrachtgevers worden jaarlijks vele reizen uitgevoerd in Nederland en ver daarbuiten. Dagtochten, evenementen, stedentrips naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Berlijn of Barcelona, volledig verzorgde wintersportreizen naar de Alpen of het Sauerland, rondreizen, koor- en concertreizen, tuinreizen, pendelreizen, schoolreizen, cultuurreizen, excursies en  bedrijfsuitjes… De gastvrije, goed opgeleide chauffeurs hebben veel ervaring om ook uw reis tot een succes te maken.

Met vestigingsplaats Kootwijkerbroek in de Veluwse gemeente Barneveld, is Van Kooten Reizen zeer centraal in Nederland gevestigd. Vlak bij diverse snelwegen, tussen Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede en Arnhem.

Voor elke groep is een passende bus voorhanden, van minibus tot megadubbeldekker! Kijk bij ons wagenpark voor een impressie van onze touringcars!

Als familiebedrijf heeft Van Kooten drie kernwaarden hoog in het vaandel staan: kwaliteit, service en betrokkenheid.

Kwaliteit

Het voortdurende streven naar het verhogen van de kwaliteit en service heeft er toe geleid dat Van Kooten één van de eerste Keurmerk bedrijven van Nederland werd. Tevens stond men aan de wieg van de KEMA certificering. Inmiddels is er een samenwerkingsverband met Inspectie Verkeer en Waterstaat, omdat uit controles is gebleken dat Van Kooten Reizen het bovengemiddeld goed doet. Dit heeft geresulteerd in het aangaan van een handhavingsconvenant, waarmee de inspectie laat zien dat zij vertrouwen heeft in het bedrijf en de manier waarop de zaken zijn geregeld.

Service

Onze service begint al vóór u in de touringcar stapt. Tijdens het organiseren van uw reis helpen onze medewerkers u stap-voor-stap om samen tot het gewenste resultaat te komen. In overleg met u wordt een voorstel opgemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met uw groep en wensen. Vaak kunnen zij u, indien gewenst, van dienst zijn met suggesties om uw uitje onvergetelijk te maken. Onze deskundige chauffeurs vertalen het reisplan in service onderweg!

Betrokkenheid

Van Kooten Reizen is een betrokken vervoerder. Veel van onze relaties zijn al jaren klant bij Van Kooten. Er wordt een zeer persoonlijke manier van communiceren gehanteerd en u staat op nummer één. Deze betrokkenheid zorgt er onder andere voor dat de reis tot in detail uitgewerkt wordt en u tevreden kunt terugkijken op een geslaagde reis.

Kortom, een betrokken, allround touringcarbedrijf, waar u met al uw vervoersvraagstukken terecht kunt.

Van Kooten Reizen, sinds 1919 een vertrouwd adres!

[ssba]

Offerte
Bellen