Touringcarchauffeur voor gevarieerde werkzaamheden gezocht

Ben jij een avontuurlijke geest met een passie voor reizen en rijden? Heb je altijd al gedroomd van een baan waarin je de weg op kunt gaan en nieuwe bestemmingen kunt verkennen of rij je juist graag in de regio? Zoek jij een functie met een gevarieerd werkaanbod, van schoolvervoer, dagtochten of juist meerdaagse reizen? Of juist een mooie mix hiervan?
Dan is deze vacature als touringcarchauffeur bij Van Kooten Reizen de perfecte kans voor jou! Ontdek of deze vacature bij jou past!

Wat bieden wij jou:

  • Tijdige planning: Bij Van Kooten Reizen hechten we veel waarde aan planning en voorspelbaarheid. Je zult werken met een duidelijke weekplanning, zodat je altijd ruim van tevoren weet waar je aan toe bent. Dit stelt je in staat om je werk en privéleven effectief te balanceren.
  • Onderhoud in eigen huis: Je hoeft je geen zorgen te maken over technische problemen onderweg. Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat onze touringcars in optimale staat verkeren, wat betekent dat je probleemloos en met vertrouwen kunt rijden.
  • Familiebedrijf en gezellige sfeer: Van Kooten Reizen is een familiebedrijf en we hechten veel waarde aan een warme en collegiale sfeer. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. Je zult genieten van een betrokken werkomgeving waarin samenwerking en samenhorigheid centraal staan.
  • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke chauffeur unieke behoeften en ambities heeft. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij je volledig kunt ontplooien in je rol. Je krijgt de kans om je vaardigheden aan te scherpen en te groeien als professional. En vind je het heerlijk om af en toe een reis te maken, maar niet altijd weg te zijn. Een mix van dag- en meerdaagse werkzaamheden, dan ben je bij Van Kooten aan het juiste adres. Een breed aanbod van werk maakt dat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met jouw wensen!
  • Eigen wasstraat en schoonmaak faciliteiten: We weten hoe belangrijk het is om in een schone en frisse omgeving te werken. Daarom beschikken we over onze eigen wasstraat en schoonmaakfaciliteiten, zodat je altijd kunt rekenen op een schone en goed onderhouden touringcar.

Over ons:

Bij Van Kooten Reizen geloven we in het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor onze klanten. Als een gerenommeerd reisbedrijf en hofleverancier met meer dan 100 jaar ervaring, bieden we een gevarieerd aanbod aan reizen, variërend van spannende stedentrips tot ontspannende natuuruitjes. Benieuwd naar ons wagenpark? Bekijk ook eens deze pagina.

Wat houdt de functie in:

Als touringcarchauffeur bij Van Kooten Reizen krijg je de kans om elke dag iets nieuws te beleven. Je zult verantwoordelijk zijn voor het veilig en comfortabel vervoeren van onze passagiers naar diverse bestemmingen binnen en buiten het land. We bieden je een gevarieerde werkdag, die we in overleg samen indelen! We bieden gevarieerde werkdagen, rekening houdend met jouw voorkeuren!

Duidelijke planning

Op tijd weten waar je aan toe bent! Duidelijke afspraken.

Een goed salaris

En beloning conform CAO busvervoer.

Onderhoud in huis

Probleemloos rijden door onderhoud van eigen technische dienst.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D en code 95.
  • Veiligheid staat bij jou voorop en je hebt uitstekende rijvaardigheid.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding.
  • Je hebt een professionele en representatieve uitstraling.

 

Direct contact?

Bel naar 0342-441219 of mail naar info@vankootenbv.nl.

Offerte
Bellen